Skip to content
foto af kvinde der strækker ud på træningsmåtte

Afspænding og bevægelse

Velvære gennem kropsbevidsthed

Afspænding og bevægelse er din vej til mentalt og fysisk velvære. Få øget opmærksomhed på kroppens signaler og sammenhængen mellem krop og psyke. På vores kurser i afspænding og bevægelse holdes din krop i form ved blandt andet kredsløbstræning og styrkelse af muskulaturen. Vi arbejder med smidighed og kropsholdning og har fokus på at gennemarbejde muskler og led. På afspændings- og bevægelseskurserne arbejder vi også med sammenhængen mellem krop og psyke ved at træne vores fokus på kroppens signaler og gennem dybdeafspænding.

Hvem er underviserne på afspænding- og bevægelseskurserne?

Vores undervisere i afspænding og bevægelse er veluddannede og har omfattende specialviden indenfor blandt andet psykomotorik, stresshåndtering og bækkenbundstræning. Læs mere om den enkelte underviser under det enkelte hold.

Der tilbydes hold i hele hovedstadsområdet.  

Hvordan kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om de enkelte kurser i afspænding og bevægelse herunder. Her kan du også tilmelde dig det enkelte hold. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér
  1. 1
  2. 2
  3. 3