Skip to content
Yoga hos FOF København

Efterårsferie med yoga, detox og mindset-træning

Efterårsferie med yoga, detox og mindset-træning

Brug lidt af din efterårsferie på at gøre noget godt for dig selv med yoga, detox og mindset-træning

Vi hjælper dig med at udrense kroppen med de skønneste friskpressede shots, lækker yoga, åndedrætsøvelser og selvmassage med en udrensende effekt. Du får råd og anvisning på mad, du kan spise i løbet af ugen og dagene efter, så din detox bliver en succes. Efter yogaferien vil du føle dig klar til at møde resten af året, føle dig mere frisk, se sundere ud og måske lidt smallere om livet? 

Din yogalærer er Jane Abigail Rosengren. Hun er uddannet coach og yogalærer og har udviklet konceptet BodyMindness®. 

Kurset forløber over fire dage fra mandag den 16.oktober til og med torsdag den 19. oktober i tidsrummet kl. 9.00-12.00. 

Kurset indeholder

Velkomst med shots

Lækker, blid yoga som øger din smidighed, styrke og kropsbevidsthed og får dig ind i afkroge af din krop, som du måske aldrig har besøgt. Vi har særligt fokus på at lindre spændinger i nakke/skuldre/lænd. Inklusiv afspænding og meditation. 

Tidligere deltagere fortæller

Tak for den skønneste ferie! Jane er den bedste yogalærer, jeg har mødt gennem mine mange år som yogaudøver. Hun formår at behandle et hold individuelt med det største overskud således, at der tages hensyn til alles behov. Lisa Buus, 2017

Jane er en meget højt kvalificeret yogalærer med indlevelse, nærvær og humor, så det var individuelt tilpasset, blid, frigørende og opløftende yogaundervisning. Samtidig yder hun en omsorg for gruppen og for den enkelte, som ikke kan købes for penge. Fantastisk koncept at kombinere yoga og Janes evner for at skabe trygge rammer for spændende og indsigtsfulde samtaler i gruppen. Lykke Nielsen, 2017

Motion og træning i København

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser