Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Lær spansk hos FOF København

Latino America - cultura y comunicación

På dette kursus får du muligheden for at videreudvikle dine mundtlige og skriftlige spanskkompetencer og får skærpet din evne til at kommunikere i en latinamerikansk sproglig og kulturel kontekst. Samtidig vil du få øget din samfundsmæssige og kulturelle viden om Latinamerika.

Alle tekster og materialer på kurset vil relatere sig til latinamerikansk spansk med et balanceret forhold mellem de forskellige regioner på kontinentet. Vi skal læse læringsorienteret skønlitteratur, som f.eks. El cuento de mi vida (Venezuela), Volver (Argentina) eller El camino de la vida (Colombia) fra forlaget Edinumen (www.edinumen.es). Vi skal også arbejde med forskellige videoer, som fx kulturelle og sociale historier om unge mennesker fra Mexico og Argentina fra ”Mundo Hispano” af Gyldendal, og vi skal læse og tale om musik og dansekultur, indianergrupper, migration til USA, mm.

Undervisningsmaterialer

Undervisningsmaterialet består af tekster og øvelser mm. fra forskellige bøger eller kilder, som underviseren ugentligt fremsender pr. email. Nødvendige forkundskaber

Kurset vil hovedsageligt foregå på spansk, og er målrettet deltagere, der har spanskkundskaber på minimum B1-niveau og kan kommunikere hverdagsindhold på spansk.

Har du spørgsmål om kurset, er du altid velkommen til at kontakte underviser.

Undervisning i sprog

SPROG

Se alle aktuelle kurser