Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.
Tyskland er meget mere end en Autobahn til varmere himmelstrøg. Natur i Harzen, Kunst i Kassel, vin fra Mosel, storbyferie i Berlin, og ikke mindst de mest gæstfrie værter. Uanset hvad dine præferencer eller dit formål er, så bliver rejsen en smule mere autentisk, når du kan begå dig på de lokales modersmål. Har du ingen forudsætninger eller er det meget, meget lang tid siden du har været i gang med det tyske sprog, så start trygt her.
Du lærer at begå dig i basale hverdagssituationer, hvor det tyske kan være nyttigt. I supermarkedet, på restaurant med mere. Vi har stor fokus på det talte sprog og at øve udtale.
Du vil måske også i løbet af kurset blive introduceret til de forskellige tyske regioner og traditioner med deres særlige egnsretter, vin, seværdigheder og levemåder.
Lærebøger vil fremgå af det enkelte hold. Underviser kan også have eget materiale. Der skal påregnes udgifter til dette.
Deltagerantallet varierer, men ligger typisk mellem 7 og 14 deltagere.
Vil du vide mere om niveauet på kurset? Se niveaubeskrivelse her.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Tirsdag 28.01.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
2 | Tirsdag 04.02.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
3 | Tirsdag 18.02.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
4 | Tirsdag 25.02.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
5 | Tirsdag 04.03.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
6 | Tirsdag 11.03.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
7 | Tirsdag 18.03.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
8 | Tirsdag 25.03.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
9 | Tirsdag 01.04.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
10 | Tirsdag 08.04.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
11 | Tirsdag 22.04.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
12 | Tirsdag 29.04.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
13 | Tirsdag 06.05.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
14 | Tirsdag 13.05.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
15 | Tirsdag 20.05.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
16 | Tirsdag 27.05.2025 | 15:40-17:20 | Frederiksborg Byskole | Natascha Seidl-Zelenka |
Se alle Se færre |
Undervisningserfaring: Natascha Seidl-Zelenka underviser både i sprog og på madkurser.
Andre faglige kvalifikationer: Natascha emigrerede fra Østrig til Danmark og kommer fra en traditionel landmandsfamilie med en passion for madlavning, hvor hendes mor skrev kogebøger om det østrigske køkken. Hun er derfor født ind i en familie med en stor kærlighed til madlavning og mad. Natascha arbejdede bl.a. som marketingtekstforfatter for en fødevarevirksomhed og afsluttede en universitetsuddannelse i fødevareteknologi. Det er en stor fornøjelse for hende at gøre østrigske madhemmeligheder mere kendte i Danmark.
Uddannelse: Natascha har studeret kommunikationsvidenskab i Wien og har arbejdet med markedsføring i Østrig og specialiseret sig i skriftlig tysksproget virksomhedskommunikation. Natascha har erfaret ved selv at gå på dansk sprogskole, at læringssucces sker ved at lytte, prøve sig frem og tale aktivt. Så mange sanser som muligt bør inddrages for at sikre en god læring, så hendes fokus vil derfor være på en legende tilgang til sprog og aktiv tale.
Andet: Efter fødslen af sine tre børn tog hun sig af forældrenes gård, dyrkede grøntsager og forarbejdede frugt og krydderurter. I sin fritid elsker hun at beskæftige sig med noget kreativt, som f.eks. at strikke eller spille guitar.