Skip to content
Tag jagttegn hos FOF København

Jagttegn

Jagttegn

Det er blevet populært at gå på jagt. Både blandt mænd og kvinder. Hvis du også kunne tænke dig at gå på jagt, skal du have et jagttegn. Og for at få det, skal du igennem et obligatorisk jagttegnskursus med efterfølgende jagtprøve.

Kurset til jagttegn indeholder jagtteori, jura, vildtbiologi, vildtkending, jagtledelse, jagtsikkerhed, natur- og vildtpleje, afstandsbedømmelse, skydning og skydeteknik.

Ud over aftenerne med teori-undervisning må der påregnes tid til forberedelse hjemme, samt til den praktiske del af kurset, som bliver afholdt på Sjælsø Skydebaner, Ellebækvej 10, 3460 Birkerød.

Hvis man vil erhverve jagttegn, må man ikke være dømt for overtrædelse af våbenloven, loven om euforiserende stoffer eller være dømt for vold. Aldersgrænsen er min. 16 år ved aflæggelse af prøve.

Der er obligatorisk mødepligt to gange på skydebanen af hensyn til godkendelse til at gå til jagtprøve, men du er meget velkommen til at deltage alle de fire gange for at opøve rutine. 

Der vil ud over kursusprisen være udgifter til teoribog og div. øvrige materialer, evt. frivillig jagtprøve, skydebaneafgifter mv., i alt ca. kr. 1500,- som afregnes med underviseren 1. mødegang.

UDELIV OG HOBBY

Se alle aktuelle kurser