Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online 13. december.

Ti arkitekturperler fra søsiden

Ti arkitekturperler fra søsiden

Havnerundfart fra Sydhavn til Trekroner med frokost

Få en ren saltvandsindsprøjtning af københavnsk stjernearkitektur, når arkitekturomviser Frederik Lindskov for fuld skrue fortæller om forvandlingen af den nye inderhavn og kobler denne til Københavns århundrede lange historie.

Vi tager hele turen fra Nordhavn til Sydhavn og hører om 10 af de mest markante områder og disses arkitektoniske perler: Slotsholmen med Børsen, Christiansborg og Thorvaldsens Museum, Frederiks Brygge med Alfred Nobels Bro og havnepromenade i egetræ, Teglværkshavnen med Sluseholmen, Aalborg Universitets lysbro og det prisbelønnede byggeri i vandet, Sømærk, Havnestaden med Zeppelinerhallen og Gemini Residence, Christianshavn med Cirkelbroen, Steinfass Gård og Vor Frelser Kirke, Papirøen der er under opførelse, Holmen med Operaen og den gamle flådestation, Nordø i Nordhavn med sit kommende vinteratrium og Orient Kaj med det storslåede skolebyggeri CIS.

Vi slutter havnerundfarten med et smut forbi Trekroner, der udover at være et gammelt søbatteri, nu også bliver skueplads på første parket til det kommende megaprojekt, Lynetteholm.

Efter sejlturen nyder vi en skøn frokost på Restaurant 56 grader, der er placeret i et ombygget krudthus af Philip de Lange. Her kan vi sidde i ro og mag og fordøje dagens mange indtryk.

Værd at vide

Inkl. i prisen: Foredrag og entré til båden, som er overdækket og med varme, samt frokost inkl. drikkevarer.

Mødested: Strömmas kanalbåd, som ligger ved Stranden ud for Boldhusgade, 1061 København K.

Slutsted: Restaurant 56 grader.

RUNDVISNINGER OG TURE

Se alle aktuelle ture