Skip to content
foto af to kvinder der træner på romaskine

Motion

Få stærke muskler, mere energi og bedre kondition – træning i København og hovedstaden

Vi har samlet en lang række motionsformer, så du kan forbedre din kondition, få styrket dine muskler og få fornyet energi i din hverdag – alt sammen i København og omegn. Kast dig ud i træning i naturen, core træning, gotvedgymnastik og mave-baller-lår.

Motion og træning på mange niveauer og for alle aldersgrupper

Er du nybegynder, ung eller gammel, så kan du finde en træningsform, som passer dit niveau og dine ønsker. Læs mere om niveauer og målsætninger for en specifik motionsform under det enkelte hold. Vi har også skånsomme og effektive træningsformer for alle, der skal genoptræne muskler og led.

Hvilke motionsformer tilbyder FOF København?

Vi tilbyder motion for alle, som vil stramme op, forbedre kondition og forbrænde fedt. Vi har fitness, der stabiliserer musklerne omkring ryggen og maven. Du kan også finde træning af ryggen, nakken og dine skuldre. Alt sammen i nærheden af dig.

Hvor finder jeg motion og træning i København?

Vi har undervisning i vores egne, nye og flotte lokaler og sale i København, og vi har gode faciliteter for fitness og træning med maskiner på Frederiksberg. Vi tilbyder også forskellige hold på Amager og i Lyngby, Gentofte, Rudersdal og Gladsaxe, hvor der er noget for enhver, som elsker fitness og alsidig motion. Find en motionsform i dit nærområde i de forskellige menuer. Se hele programmet for motion, træning og fitness hos FOF København under de enkelte kategorier og hold i menuen. Her kan du ligeledes sikre dig plads allerede i dag.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Nedenfor kan du se alle de motionsformer, som vi tilbyder. Her kan du også tilmelde dig den træningsform, som passer dig bedst. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail adm@fofkbh.dk