Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

foto af skuespillere der øver replikker

Drama og personlig udvikling

Sæt dig selv i spil på et dramakursus i København

Det kan kræve gå-på-mod og masser af styrke at dykke ned i personlig udvikling, men ikke desto mindre føles det enormt frigørende at sætte sig selv i centrum en gang imellem. Oplev nye sider af dig selv, når du kaster dig ud i dramaøvelser, skuespilteknik og improvisationer på et af vores dramakurser i Søborg, Lyngby, København eller Frederiksberg. Vægten ligger på den enkelte deltagers personlige glæde og udvikling i forløbet. Vi skal arbejde med personlig fremtræden og nærvær, fantasi og følelser, krop og stemme, figur- og karakterarbejde, improvisation og teatersport. Der kræves ingen forberedelse – kun 100 % engagement og lyst til forandring og udfoldelse.

Læs mere om kurserne i drama og personlig udvikling herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér