Skip to content
DET-KREATIVE-MENNESKE louisiana

Kultur til tiden

Kultur til tiden

Kultur til tiden - alle 3 foredrag

Holder du af kunst og kultur og vil du have udstillingerne gennemgået, før du besøger museerne? Frederik Lindskov gennemgår nye tendenser og aktuelle udstillinger i sæsonen. Du kan købe foredragene enkeltvis eller tre foredrag i én pakke til nedsat pris.

Sted: Fredensborg Gl. Bio

Frederik Lindskov er cand.mag. i filosofi og kunsthistorie og billedkunstner. Han tager i denne foredragsrække aktuel kunst, kultur og byudvikling under behandling.

28/2 
Louisiana: Det Kreative Menneske 
I en stort anlagt og tværfaglig udstilling belyses menneskets kreativitet i alt fra kunst og litteratur til sociologi og videnskab. Kreative processer er til stede overalt i samfundet og på alle niveauer, og udstillingen er således ikke en hyldest til kunsten som sådan, men snarere til den kunstneriske proces, som er ligeså afgørende i videnskaben som i atelieret.

20/3
Rungstedlund: Ehrengard / Decoupager af HM Dronningen
I forbindelse med Bille Augusts filmatisering af Karen Blixens efterladte fortælling »Ehrengard«, har H.M. Dronningen lavet en serie udsøgte decoupager og kostumer, som æstetisk indfanger fortællingens tableauer af forførelse, kærlighed og intriger.

24/4
SMK: Alberto Giacometti
I et brag af en udstilling kommer vi helt tæt på flere hovedværker af den berømte schweiziske billedhugger, maler og tegner Alberto Giacometti (1901-1966). I en tid hvor humanismen antager nye former og udvikler sig til en ny, diffus eksistentialisme, forsøger Giacometti at indfange essensen af menneskefigurens nye plads i verden.

Du kan købe Frederik Lindskovs foredrag samlet i denne foredragsrække eller enkeltvis her.