Skip to content
Få undervisning i tværfløjte hos FOF Nordsjælland

Tværfløjte og blokfløjte

Tilmelding er mulig løbende gennem sæsonen.

Virkeliggør drømmen og lær at spille tværfløjte. Eller lær at spille blokfløjte, så du kan spille med dit barn eller barnebarn. Vi spiller mest klassisk, men også populærmusik, musicalmelodier, folkemusik og jazz. Undervisningen tilrettelægges efter dit niveau - begynder som øvet. Noder, rytmer og blæseteknik læres undervejs.

Kontakt evt. underviseren inden anskaffelse af instrument. (Tlf. 25802091)

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 25.01.2024 16:00-20:00 Nordstjerneskolen Bettina Kragh
2 Torsdag 08.02.2024 16:00-20:00 Nordstjerneskolen Bettina Kragh
3 Torsdag 22.02.2024 16:00-20:00 Nordstjerneskolen Bettina Kragh
Se alle Se færre
Underviser

Bettina Kragh

Uddannet fløjtenist og solist fra Det kgl. danske Musikkonservatorium. Desuden uddannet Nlp Practitioner, som giver en løsningsorienteret og positiv tilgang til opgaver og livets udfordringer. Bred erfaring som kammermusiker i mange forskellige konstellationer. Solid orkestererfaring bl.a. som piccolofløjtenist på Malmö Opera.

Bettina underviser i tværfløjte/blokfløjte/sammenspil og har undervist voksne, børn og unge siden 1983. Noder, rytmer, blæseteknik og lidt teori indgår naturligt i undervisningen, og musikgenren spænder fra klassisk over folkemusik, musicalmelodier og "ørehængere" til let jazz og nyere toner. Du er naturligvis med i musikvalget! Giv dig selv chancen og kom i gang nu!

Nøgleord for Bettinas undervisning er: engagement, nærvær, fælles forventningsafstemning, positiv indstilling og glad stemning.