Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).

Aktiviteter for børn og unge hos FOF København

Børnekoret – vi synger sammen på Vesterbro

Børnekoret – vi synger sammen på Vesterbro

Er du glad for at synge, og har du lyst til at opleve glæden ved at synge sammen med andre børn og unge? 

Har du ikke sunget i kor før, eller er det meget længe siden, kan du begynde her. I børnekoret skal vi synge de sange, vi godt kan lide, og udgangspunktet er i rytmisk musik. Målet er at blive gode til at synge sammen – og hver for sig. Vi kommer omkring rytmevariationer, hørelære, vejrtrækning og takter. 

I koret er det vigtigt, at vi har det sjovt og hyggeligt sammen. Alle kan være med – både begynderen og letøvede, hvis bare du elsker musik og at synge. Sang gør dig sund, og sang gør dig glad!

Værd at vide

Tilmelding skal ske i barnets navn, og holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på”-dage. Vi opfordrer forældre til mindre børn om at blive i bygningen, mens undervisningen foregår.

NB! Tjek kalenderen for undervisningsdatoer, da vi følger skolernes ferier.

KURSER FOR BØRN OG UNGE

Se alle aktuelle kurser