Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Billedkunst for familier hos FOF København

Billedkunst for voksne og børn 1-3 år

Billedkunst for voksne og børn -13 år

For forældre på barsel, hjemmegående eller orlov

Få inspiration til at være kreativ med dit barn gennem en hyggelig og lærerig oplevelse sammen med dit barn og andre familier. Slip kreativiteten og fantasien løs, og dyk ned i forskellige udtryk og metoder. Helt små børn har glæde af de kunstneriske processer i forløb, der især fokuserer på sansningen.

Forløbet tager udgangspunkt i at sanse et givent materiale, f.eks. krydderier, som efter at blive rørt ved og smagt på kan limes på papir. Det kan også være at male papkasser. Papkasserne placeres på gulvet så børnene kan forholde sig til dem kropsligt, kravle rundt om og indeni. Selve det at male er en stor sanseoplevelse. Man kan male med fingrene, en pensel eller en svamp. Vi vil male med naturlig hjemmelavet maling, som også kan spises!

På holdet skaber I med jeres hænder og kreativitet. Det er kun jeres fantasi, der sætter grænser.

Holdet er for både mænd og kvinder og deres børn. Alle kan være med – det vigtigste er, at I har lyst til at være kreative.

Medbring

I vil modtage nærmere information op til kursusstart.

Værd at vide

Materialer er inkl. i prisen, der kan dog være enkelte materialer, som I selv skal medbringe. Husk tøj der kan tåle at blive beskidt. Ved tilmelding notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.
Prisen dækker en voksen og et barn.

Kurser for familier hos FOF København

FAMILIEKURSER

Se alle aktuelle kurser