Skip to content

Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 6.-29. november. Alle forårets hold bliver lagt online 12. december.

Lær at lave sushi hos FOF København

Sushi – voksne og børn fra 8 år

Mange børn er vilde med sushi, så hvorfor ikke lære at lave det selv fra bunden? Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet, og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen.

I får kendskab til fisk og skaldyr af bedste kvalitet – og vi kommer til at lave det, som I kender fra jeres sushibesøg; f.eks. nigiri, makiruller og sashimi i de rette mængder. Vi bruger f.eks. ris, tang, sesamfrø, agurk, avocado, wasabi og ingefær, og vi laver smagfulde dressinger, der får det hele til at gå op i en højere enhed.

At lave sushi kræver tålmodighed, samarbejde og præcision, men det er slet ikke så svært, som du måske tror – og på dette hold foregår det hele i børnehøjde. Det er sushi for begyndere med undervisning i øjenhøjde, så det er til at forstå og ikke mindst lære. 

Vi afslutter kurset med i fællesskab at nyde den tilberedte mad. Efter kurset kan I fortsætte derhjemme og imponere familie og gæster.

Medbring

Køkkenkniv, forklæder, viskestykker, gerne et skærebræt og drikkevarer.

Værd at vide

Prisen er inkl. råvarer og dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet.

Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 10.05.2025 10:00-14:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Glika Koutina
Glykeria Koutina arbejder hos FOF København
Underviser

Glika Koutina

Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.

Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.

Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.