Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Copenhagen Acting School – kursus i stagefight og stunt hos FOF København

Stagefight og stunt – på Copenhagen Acting School

Stagefight og stunt – på Copenhagen Acting School

Stuntmanden er en legendarisk skikkelse på et film-set. Han kører vilde biljagter, springer ud fra store højder, er involveret i voldsomme slåskampe og gigantiske eksplosioner. Men hvordan udfører man disse stunts uden at komme til skade?

På dette kursus vil du blive introduceret til, hvordan man slås på film, tv og teater – hvordan man kæmper, bevæger sig, falder, og hvordan man undgår at komme til skade. Det er som en koreografi i en dans.

Du lærer at stikke en lussing, der både lyder og ser ud af noget, uden at din partner får røde kinder. Du lærer at slå én i gulvet, uden de kommer til skade, eller du bliver selv slået i gulvet – uden at skulle ømme dig bagefter.

Undervisningen ender med en lille slåskamp, der ser drabelig ud, men som er fuldstændig sikker.

Stunt er noget af det sjoveste skuespillerarbejde, der findes! Og sikkerheden har altid førsteprioritet. Så har du lyst til at røre dig og have det sjovt med at "slås", er dette kurset for dig.

Værd at vide

Underviser er stuntmand Klaus Hjuler, der har lavet stunt til utallige danske film og tv-serier, bl.a. »Tinka«, »Retfærdighedens Ryttere« og »The Rain«.

Copenhagen Acting School logo

FOF København samarbejder med Copenhagen Acting School, der siden 2001 har uddannet professionelle skuespillere til den danske og internationale teater-, film- og tv-branche. Skolen er en 3-årig skuespilleruddannelse, der bl.a. sikrer et solidt håndværksmæssigt fundament indenfor skuespil samt et netværk i den danske film-, tv- og teaterbranche. FOF København udbyder dramaworkshops, masterclasses og kurser ledet af nogle af Copenhagen Acting Schools professionelle undervisere og skuespillere. Kurserne er spændende nedslag i skuespilfagets teknikker og henvender sig til alle, uanset tidligere erfaring, der ønsker at prøve kræfter med egen krop, stemme, psyke og personlige udtryk på nye, legende og kunstneriske måder.

Kursus i stagefight og stunt på Copenhagen Acting School hos FOF København

Skrivekurser og kommunikationshold

KOMMUNIKATION OG SKRIVEKURSER

Se alle aktuelle kurser