Skip to content

Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked i perioden 20. maj-13. juni. Alle efterårets hold bliver lagt online 24. juni.

Traditional Japanese kitchen

Japanese Cuisine 2 – fortsætter

Ramen isn’t the only noodle in Japan! In this class, you'll learn how to make udon — thick, chewy Japanese white noodles — from scratch in a fun and authentic way. We’ll also prepare traditional sauces like tsukejiru (dipping sauce) and kakejiru (hot soup), along with crispy tempura and kakiage (mixed vegetable fritters).

This course is perfect for vegetarians, and all dishes will be made together as a group. Let’s enjoy the heart of Japanese home cooking — simple, delicious, and full of flavor!

We will make:

  • Homemade udon (thick, chewy Japanese white noodles)
  • Tsukejiru (dipping sauce)
  • Kakejiru (hot soup)
  • Tempura (vegetable fritters)
  • Kakiage (mixed vegetable fritters)

Please bring

Drinks, tea towels, dishcloths, printed recipe (sent to you by email as a PDF when you enroll in the class), and a lunch box with a lid so you can bring the tasty leftovers home.

Please note

Ingredients are included in the price, and we use organic ingredients as much as possible.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.09.2025 17:00-20:45 Skolen på La Cours Vej, Frederiksberg Keiko Azegami
Underviser

Keiko Azegami

Andet: Jeg er japaner og elsker at lave mad. Jeg har arbejdet mange steder i køkkener – både i London og København. Jeg har erfaring med mad fra såvel store som små køkkener, fx Harrods, Andersen Bakery og Urtehuset, et lille konditori, og fra gourmetrestaurant. Jeg vil gerne underviser i, hvordan du tilbereder almindelige velsmagende japanske måltider, som spises i japanske hjem.

Andre faglige kvalifikationer: I midten af 90'erne opnåede jeg et Cambridge First Certificate og et City & Guilds Professional Cookery Certificate mens jeg boede i London.

Uddannelse: Jeg tror på, at vi alle har et selvhelbredende system, og siden jeg er blevet mor, er min interesse for naturlig healing og alternativ medicin vokset. I 2017 fik jeg et certifikat for professionel homøopat.

Tlf.nr: 61660742

E-mail: azegamihomeopath@gmail.com

Web: http://keikoazegami.dk/index.html