Alle forårets hold bliver lagt online 12. december. Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi givet dig besked om gentilmelding.
Alle forårets hold bliver lagt online 12. december. Hvis du har gået på et hold i efteråret, som fortsætter til foråret, har vi givet dig besked om gentilmelding.
Kombucha er blevet trendy herhjemme, men faktisk kan den fermenterede te-drik dateres tilbage til Kina for over 2000 år siden. Ikke kun smager den læskende drik godt – den er også gavnlig for vores fordøjelse. Vores tarmflora af gamle, usunde og ophobede bakterier får kamp til stregen, når kombuchaen rydder op i de gamle depoter og hjælper til at danne nye, sunde bakteriekonstellationer.
På dette kursus lærer du at fermentere kombucha helt fra bunden, så du får det fulde udbytte af den fermenterede drik.
Underviser Claus Kiær har mere end 25 års erfaring som barista og har haft kombucha-læremestre både i København, Berlin og det nordlige Thailand.
Et patentglas (ikke en flaske) på 1,5-2 liter. Det er vigtigt, det er tykt glas, der kan tåle skoldning.
Råvarer og materialer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 12.05.2025 | 17:30-20:30 | Aftenskolernes Hus, Kbh NV | Claus Kiær |
Uddannelse: Barista og autodidakt fermentør.
Andre faglige kvalifikationer: Har været i Pai, Nordthailand, og Berlin, hvor jeg har taget kurser hos specialster i kombucha og fermenntering. Har derudover løbende holdt mig opdateret på emnet ved kurser.
Undervisningserfaring: Har undervist og holdt foredrag på aftenskoler siden 2015, bl.a. i brygning af kaffe.