Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).
Hvis du har gået på et hold i foråret, som fortsætter til efteråret, har vi reserveret en plads til dig. Du får direkte besked, før alle efterårets hold bliver lagt online 22. juni (bemærk ny dato).
Jura – det lille, og for mange ukendte vindistrikt i det østlige Frankrig, tæt på Bourgogne, laver nogle meget spændende vine, som mange vin-nørder og sommelierer på top-restauranter vil gå langt for at smage, og som serveres på Paris’ – og Københavns! – bedste og mest trendy restauranter og vinbarer.
Men området er lidt af en jungle at finde rundt i – nogle hvidvine har det karakteristiske, oxiderede præg, kendt fra de berømte vin jaune-vine (gule vine), som nogle elsker og andre elsker at hade, mens andre vine er friske og minder om hvid bourgogne.
Hvad er op og ned på Jura hvad angår druer, oxidering, vintyper og producenter? Vi smager hvidvine på den lokale drue savagnin og den mere kendte chardonnay og rødvine lavet på de lokale druer poulsard og trousseau. Alle fra tidens mest spændende producenter.
Lad dig overraske over, hvor spændende Jura-vine er blevet, eller bliv bekræftet i det, hvis du allerede kender lidt til distriktet.