Skip to content
Juleyoga hos FOF København

Juleferie med yoga, detox og nytårscoaching

Juleferie med yoga, detox og nytårscoaching

Giv dig selv en nytårskur og start det nye år med klare tanker, en fuldstændig afstresset krop og et roligt sind.

Vi hjælper dig med at udrense kroppen med de skønneste friskpressede shots, lækker yoga, åndedrætsøvelser og selvmassage med en udrensende effekt. Du får råd og anvisning på mad, du kan spise i løbet af ugen og dagene efter, så din detox bliver en succes. Opskrifter medfølger.

Efter yogaferien vil du føle dig mere frisk og stærk, se sundere ud og måske lidt smallere om livet? Du får strips med hjem, så du i fred og ro kan teste din syre/base-balance, hvilket er en god indikation på din sundhed.

Vi starter med friskpressede shots. Herefter lækker blid yoga, som øger din smidighed, styrke og kropsbevidsthed og får dig ind i afkroge af din krop, som du måske aldrig har besøgt. Vi har særligt fokus på at lindre spændinger i nakke, skuldre, lænd og ryg.

Holdet er inklusiv afspænding og meditation.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage. Alle kan være med uanset køn, højde og drøjde, og vi tager hensyn til dine skavanker. Dog er der trapper op til salen.

Program

  • Kl. 10.00-10.15: Velkomst og shots
  • Kl. 10.15-12.45: Superblid yoga og meditation
  • Kl. 12.45-13.00: Vi slutter af med en kop varm og sund suppe

Medbring

Drikkeflaske, behageligt tøj og varme sokker.

Tidligere deltagere siger bl.a.: ”BodyMindness er som massage – bare indefra” og ”utroligt at noget så blidt kan være så effektivt ❤️”.

Motion og træning i København

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser