Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Sangundervisning hos FOF København

Sangerkroptræning – weekendkursus

På dette kursus bliver du introduceret for sangerkroptræning efter Anne Rosing-metoden: Gennem fysiske øvelser får du redskaber til at korrigere kropsholdningen, styrke åndedrætsmuskulaturen og afhjælpe kompensatoriske spændinger i strube-, kæbe- og nakkemuskulaturen.

Kroppen er sangerens instrument – og et instrument som er godt justeret, er nemmere at spille på. Sangerkroptræning justerer dit "instrument" og hjælper dig til bedre klang, større ambitus og mindre slid på stemmen.

Kom i tøj, du kan bevæge dig i, og medbring vandflaske og yogamåtte. Kurset er for let øvede og øvede sangere.

Din underviser er Tobias Rasmussen, som har over ti års erfaring med undervisning af sangere på alle niveauer – fra nybegyndere til professionelle. Han har en KA i sang fra Rytmisk Musikkonservatorium og har videreuddannet sig på Anne Rosing Instituttet, hvor han har taget to uddannelser og en række kurser.

Tobias er stemme-nørd med stort S, men først og fremmest musikelsker! Han er en klar og præcis formidler med blik for sine elevers individuelle behov og interesser.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 07.09.2024 12:00-14:35 Søborg, Maglegårds Allé Tobias Rasmussen
2 Søndag 08.09.2024 12:00-14:35 Søborg, Maglegårds Allé Tobias Rasmussen
Underviser Tobias Rasmussen – FOF København
Underviser

Tobias Rasmussen

Uddannelse: Jeg er uddannet sanger og guitarist fra Rytmisk Musikkonservatorium. Derudover har jeg en bachelor i musikvidenskab fra Københavns Universitet samt flere uddannelser og kurser fra Anne Rosing Instituttet.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er musiker, musikunderviser og musikelsker! Jeg har et alsidigt virke med musikproduktion, undervisning i sang og andre musikfag, stemmerehabilitering med mere.

Undervisningserfaring: Gennem de sidste tyve år har jeg undervist kursister på alle færdighedsniveauer i mange forskellige fag indenfor musik. Jeg er en klar og præcis formidler med blik for mine elevers niveau, behov og interesser.