Skip to content
Tag et kursus i gotved hos FOF

Gotvedgymnastik

Gotvedgymnastik

Gotvedgymnastik for krop og sjæl, hvor alle kan være med.

Ved at dyrke Gotvedgymnastik får du en sund, stærk og smidig krop. Du opnår større kropsbevidshed, så du bedre kan mærke, hvad der er godt for netop din krop. Oplev glæden ved en velfungerende krop, mere overskud i hverdagen, glæde og harmoni, indre ro og velvære og en bedre kropsbevidsthed i din dagligdag.

Bevidstgørelse er et kodeord i UllaMais undervisning, at give dig kropsbevidsthed er nøglen til forandring. Helle Gotved kaldte det for en genopdagelse og genopdragelse af kroppen og dens bevægelsesmønstre, og bedre kan det ikke udtrykkes. 

Musikken er en vigtig del af undervisningen til at skabe en god balance mellem bevægelsen og musikken, så du bliver mere bevidst og oplever glæden i bevægelsen. Åndedrættet i bevægelsen, lyden, er vigtige redskaber til at frigøre spændinger i kroppen.

UllaMai har meget fokus på åndedrættets betydning i bevægelsen, idet det skaber større sammenhæng og balance mellem din indre og din ydre bevægelse. Fordybelse i bevægelsen, at blive bevidst om bevægelseskvaliteten og mærke hvordan den skaber ro på det indre plan. At fornemme, at der er en sammenhæng mellem kroppen og sindet, og at de gensidigt påvirker hinanden, danner grobund for mange spændende indsigter og større kropsbevidsthed.

Vi strækker, styrker, udspænder, afspænder, koordinerer og bevæger hele kroppen igennem hver lektion.

Gotvedgymnastik er også ren nydelse. At blive bevidst om at være til stede lige her og nu i bevægelsen.