Skip to content
Mindfulness i bevægelse – FOF København – foto Danni Juelskjær

Mindfulness i bevægelse

Mindfulness i bevægelse

Se en video fra kurset, eller læs mere i teksten herunder.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Mindfulness i bevægelse

Der er mange grunde til at meditere, og formålet kan variere fra person til person. Nogle mennesker mediterer for at finde fred og ro i deres sind, mens andre gør det for at øge deres koncentrationsevne eller for at håndtere stress og negative følelser. Derudover kan meditation også hjælpe med at øge opmærksomheden, empati og tilfredshed i livet, samt forbedre fysisk og mentalt velvære.

På dette kursus vil du blive undervist i mindfulness-meditation som en træningsform til at opnå større kapacitet af kropslig- og mental bevidsthed, som automatisk fører til dybere selvindsigt og selvkontrol. Træning er en kombination af buddhistisk meditation og japansk kampkunst. 

Undervisningens røde tråd er fokus på åndedrættet, og hvordan vi kan ændre en stresset tilstand til en afslappet og ressourcefuld tilstand – blot ved hjælp af nærvær og fokus på åndedrættet.

Vi arbejder med principper fra buddhistisk meditation, og rammen er bygget op omkring den fredfulde japanske kampkunst aikido, som betyder "harmoniens vej". Her handler det helt grundlæggende om at møde forskellighed med indre ro, nysgerrighed og åben hjertelighed.

Værd at vide

  • Påklædning: Løse lange bukser samt t-shirt eller langærmet bluse.
  • Der er herre- og dameomklædning samt badefaciliteter på stedet.

Du kan læse mere om kurset på afslapning.nu

Motion og træning i København

MOTION, DANS OG YOGA

Se alle aktuelle kurser