Skip to content
Mindfulness i bevægelse – FOF København – foto Danni Juelskjær

Mindfulness i bevægelse

Mindfulness i bevægelse

Se en video fra kurset, eller læs mere i teksten herunder.

Denne video kan du kun se, hvis du accepterer alle cookies.

Mindfulness i bevægelse

På dette kursus vil du opnå dybere kropslig og mental selvindsigt, når vi arbejder med både mindfulness og bevægelse. Du vil lære at praktisere mindfulness meditation, hvorefter du gennem rolige og bløde bevægelser i samarbejde med en partner vil lære, hvordan du kan integrere mindfulness i hverdagen. Det vil fremover være en effektiv måde til at kunne finde indre ro i stressede hverdagssituationer, og du vil på den måde opnå mere frihed og glæde.

Undervisningens røde tråd er fokus på åndedrættet, og hvordan vi kan ændre en stresset tilstand til en afslappet og ressourcefuld tilstand – blot ved hjælp af nærvær og fokus på åndedrættet.

Vi arbejder med principper fra buddhistisk meditation, og rammen er bygget op omkring den fredfulde japanske kampkunst aikido, som betyder "harmoniens vej". Her handler det helt grundlæggende om at møde forskellighed med indre ro, nysgerrighed og åben hjertelighed.

Mindfulness i bevægelse reducerer stress i krop og sind, øger din fokus og forbedrer din koncentration og selvindsigt. Den vil også være med til at skabe glæde og højne din livskvalitet.

Påklædning: Løse lange bukser samt t-shirt eller langærmet bluse. Der er herre- og dameomklædning samt badefaciliteter på stedet.

Se også afslapning.nu