Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Discgolf – motionskurser hos FOF København

Discgolf

Discgolf

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med discgolf? Discgolf er golf med frisbees, og aktiviteten har set en enorm stigning i popularitet under coronapandemien, og med god grund:

  • Det foregår under åben himmel, hvor det er let at holde afstand
  • Det er let og billigt at komme i gang
  • Og vigtigst af alt, så er det simpelthen supersjovt!

På dette kursus for begyndere får du en god introduktion til aktiviteten. Vi arbejder med grundlæggende teori om en frisbees flyveegenskaber og de basale teknikker til forhånds- og baghåndskastet. Derudover øver vi teknikken bag et længere kast, og hvordan man kaster med mere præcision. Vi tager os god tid til at hjælpe dig med at opbygge en tryghed til disc'en, så du får et godt fundament, inden I går på banen.

Fokus vil være på at have det sjovt, men også at blive bedre og opleve glæden ved at høre kæderne rasle i kurven, når du rammer, eller mærke ærgrelsen, når du skal lede efter din disc i brændenælderne. Ligesom med alt andet i livet, går det op og ned. Og det handler i sidste ende om indstilling og gåpåmod.

Dette er et begynderhold, så det eneste, der kræves, er din interesse og nysgerrighed. Du behøves ikke at have kastet med en disc før, og vi har lånediscs til dig, så du ikke straks skal ud at investere i én inden start. Vi anbefaler, at du møder op i træningstøj, der passer til vejret på dagen.