Skip to content

Glæd dig til forårets kurser, foredrag og ture! Vi lægger løbende nye hold på hjemmesiden, og hele programmet er online den 12. december.

Motion hos FOF København

Træning i vand

Skånsom træning i vand – få bedre kondition, styrke og smidighed

Kom i form på en anderledes måde med træning i vand. Øvelserne i bassinet er hensigtsmæssige og skånsomme for muskler og led. Træning i vand er en sund og sjov bevægelsesform, som løsner op for spændinger. Vandet gør dig nærmest vægtløs, og du får rørt alle muskler. Vi træner kondition, smidighed og styrke og laver bl.a. øvelser for mave, ryg og skuldre. Vi tilbyder en række forskellige kurser med træning i vand – fra aqua-fitness til motion i vand.

Deltagere med nedsat bevægelighed henvises til specialundervisningen i bassintræning.

Hvor foregår undervisningen?

Vi tilbyder træning i vand i bl.a. København, Lyngby og Bagsværd. Find adresser under holdinfo.

Hvem underviser på kurserne?

Underviserne på de forskellige kurser i træning i vand er alle velkvalificerede og tæller blandt andet en toptræner i svømning og afspændingspædagoger (psykomotoriske terapeuter). De har alle omfattende erfaring med undervisning i bassin. 

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte kursus i træning i vand herunder. Her kan du også tilmelde dig holdene. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér

Skånsom træning i vand

Hensyntagende bassintræning