Skip to content
Rundvisninger, FOF København, turist

Dansk for udlændinge – højt mellemniveau

Dansk for udlændinge – højt mellemniveau

Holdet her er for dig, der taler dansk på et niveau svarende til B2 eller tæt derpå.

Du har evt. gået til dansk i nogle år på en sprogskole, men er gået lidt i stå og vil gerne i gang igen. Du tænker måske, at der gerne må ske noget nyt og anderledes, og at det skal være sjovt at lære dansk på højt niveau.

På dette kursus træner vi grammatik, udtale og mundtlig dansk. Der vil også være skriftlige øvelser. Vi tilrettelægger programmet ud fra klassens behov og ideer. Du får træning i at fremstille et emne på dansk. Det kan typisk være om dit job, men det kan også være om andre emner. Det vigtige er, at du får talt og bliver rettet. Dit danske skal udvikle sig, så du lærer at udtrykke dig mere spontant og nuanceret i forskellige sammenhænge.

Programmet sammensættes af aktuelle avisartikler, uddrag af små noveller, romaner, faglitteratur og andet. Alle deltagere må gerne selv komme med ideer til, hvad de vil læse. Vi synger også danske sange, som vi diskuterer, og vi bruger dem til at åbne for en debat om dansk kultur, dansk historie og danske værdier.

Man får mest udbytte af kurset, hvis man laver hjemmearbejdet, men man kan sagtens deltage uden at have forberedt sig.

På holdet taler vi dansk næsten hele tiden, men du er velkommen til at spørge på engelsk. Er du i tvivl om, hvorvidt du passer på holdet, er du velkommen til at kontakte underviser.

Værd at vide

Kurset fører ikke frem mod en eksamen.

Læs mere om niveaubeskrivelser her

SPROG

Se alle aktuelle kurser