Skip to content
Sangundervisning i FOF Nordsjælland

Sang og stemmetræning med Anita Sandhøj

Sang og stemmetræning med Anita Sandhøj

Sangundervisningen tager udgangspunkt i dine ønsker og udfordringer. Vi kan arbejde med stemmens klang/lyd, tonehøjde/-dybde, fraseringer, udtryk, fortolkning og meget mere.

Sangundervisningen består typisk af arbejde med støtte og stemme med håndgribelige øvelser, der kan arbejdes videre med. Anita underviser ud fra Cathrine Sadolins Complete Vocal Technique, som netop indeholder håndgribelige redskaber til sangundervisningen. Målet er at synge frit og uhindret på de toner og med det udtryk, du ønsker, uden noget gør ondt eller spænder. Det handler om dit udtryk, det du har lyst til at arbejde med eller dine udfordringer. Ofte kan et problem i en sang isoleres, og ud fra CVT arbejder vi med redskaber eller øvelser på problemet, inden det sættes tilbage i sangen igen. Du kan være nybegynder eller øvet - vi arbejder ud fra dit niveau i et trygt undervisningsrum.

FOF Nordsjælland har kurser i Gentofte, Hellerup, Charlottenlund, Hørsholm, Hillerød, Rungsted, Helsinge, Helsingør, Espergærde, Værløse, Farum, Allerød, Gribskov, Halsnæs, Fredensborg og Furesø.

Se også vores andre sang kurser her