Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
ALex Vanopslagh Hero

Vejen til ansvar

Hør Alex Vanopslaghs åbenhjertige fortælling om stress og personlig udvikling.

I sin nye bog »Vejen til ansvar« beskriver Alex Vanopslagh sin vej til tops i dansk politik og fortæller hvilke personlige omkostninger, turen har haft for ham. I dette medrivende og indsigtsfulde foredrag fortæller Alex Vanopslagh ærligt og åbenhjertigt, hvordan stress og nedture ramte, og hvordan han fandt vejen tilbage til styrke og balance. I sin rolle som en ung politisk leder stod Alex Vanopslagh over for udfordringer, der gik langt ud over de traditionelle politiske rammer.

Alex Vanopslaghs vej i politik har været præget af politisk stormvejr, en stresssygemelding og et parti, der ved valget i 2022 bragede frem og fik et historisk godt resultat. Alex Vanopslagh dvæler hverken ved op- eller nedturene. For ham er det centrale, hvad han undervejs har lært på det personlige plan og som leder, og det er netop de erfaringer, han deler ud af her: Det er en dybt personlig beretning om at navigere gennem livets uforudsigeligheder, indre og ydre kampe.

Foredraget giver dig også konkrete redskaber og strategier, som han lærte undervejs, og gjorde det muligt for ham at genoprette balance og styrke. Med fokus på mental sundhed og personlig vækst inviterer dette foredrag alle tilhørere til at bruge modgang som positivt afsæt for personlig udvikling.

ALex Vanopslagh hos FOF 2 Alex Vanopslagh Vejen til ansvar
Alex Vanopslaghs bog »Vejen til ansvar« udkom i 2023.

Om Alex Vanopslagh

Alex Vanopslagh er født i 1991 i Frankrig og er opvokset i Struer. Han er er uddannet cand.scient.pol. og var i årene 2014-2016 formand for Liberal Alliances Ungdom. Som 27-årig blev Alex Vanopslagh valgt ind til folketinget for Liberal Alliance og få dage efter udpeget som ny politisk leder for et på daværende tidspunkt kriseramt politisk parti, som han fik til ansvar at samle igen og lede på rette kurs. »Vejen til ansvar« er Alex Vanopslaghs første bog.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.11.2024 19:00-21:00 Bibliografen Alex Vanopslagh

Alex Vanopslagh