Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.

Bliv klog på din søvn

Hvad gør du, når søvnen svigter? Få indsigt i værktøjerne i søvnspecialistens værktøjskasse til perioder med søvnbesvær.

Søvnmangel er et af de første tegn på stress, og det fungerer også som en stressfaktor i sig selv. Selvom man måske har løst stressproblemet, kan søvnen stadig være en udfordring, da hjernen har lært at sove dårligt. Dette er en af de mest almindelige årsager til søvnmangel.

Søvn er lige så vigtig for vores trivsel og sundhed som en sund kost og motion. Dog viser undersøgelser, at omkring halvdelen af befolkningen oplever træthed i hverdagen på grund af søvnmangel, mens 10-15 % lider af mere kronisk søvnbesvær. Mange føler, at de ikke har "timer nok i døgnet" til at få den nødvendige søvn.

Hvordan vores søvn påvirker områder som hukommelse, indlæring, social intelligens og sundhed er af stor betydning. Men hvor mange timers søvn har vi egentlig brug for? Når det kommer til vores døgnrytme, er der forskel på, hvornår det er bedst at stå op og gå i seng. Hvorfor føler de fleste af os træthed om eftermiddagen, men føler os friske igen om aftenen? Forstå din døgnrytme for at få mere energi og udnyt din dag bedre.

Til dette foredrag går vi i dybden med søvn, og du får masser af tips til at lære at sove godt igen.

Birgitte Hinz
Birgitte Hinz.

Om Birgitte Hinz

Foredragsholderen er søvnekspert Birgitte Hinz. Birgitte har mere end 10 års erfaring med foredrag om søvn og behandling af mennesker med søvnbesvær. Hun holder foredrag for virksomheder, fagforeninger og skoler. Før Birgitte tog springet til at blive selvstændig med Søvnskolen, arbejdede hun 6 år deltid som pædagogmedhjælper i en vuggestue. Til daglig bor Birgitte med sin mand i kolonihave i sommerhalvåret og lejlighed i Brønshøj om vinteren. Du kan læse mere om søvn og Birgitte her soevnskolen.dk.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 28.10.2024 19:00-21:00 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Birgitte Hinz
Foredragsholder

Birgitte Hinz