Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.

Kongeord og kunstnerord – mød Jens Andersen

Er der forskel på at skrive om en spillevende kronprins og en afdød digter? Hvordan griber man de biografiske historier an? Findes der en sandhed, når man skal portrættere et andet menneske? Og hvad gør forfatteren, når hovedpersonen pludselig dør midt i det hele? 

I sine mange prisbelønnede biografier har Jens Andersen skrevet om både kunstnere og kongelige – senest »Kongeord« (2024), der udkom kun tre dage efter, at kronprinsen blev udråbt som kong Frederik den 10. Det er anden gang, at Jens Andersen har lagt øre og pen til Kong Frederiks ord. I 2017 skrev Jens Andersen biografien »Under Bjælken« om Kronprins Frederik.

Til dette foredrag med den prisvindende bestseller-forfatter fortæller Jens Andersen om sine mange møder og oplevelser i selskab med bl.a. kong Frederik den 10., Kim Larsen, Astrid Lindgren, Dronning Margrethe og LEGO-ejer Kjeld Kirk Kristiansen.

Glæd dig til at få et unikt blik bag kulissen i tilblivelsen af nogle af de bedst sælgende biografier om Danmarks absolut mest populære og elskede personligheder.

Om Jens Andersen

Jens Andersen (f. 1955) er ph.d. i nordisk litteratur fra Københavns Universitet og forfatter til en række populære biografier om bl.a. Tom Kristensen, Tove Ditlevsen, Frank Arnesen, Ole Lund Kirkegaard, H.C. Andersen, Dronning Margrethe den 2., Frederik den 10. og Astrid Lindgren. Han har blandt andet modtaget Georg Brandes-prisen, Weekendens Litteraturpris, Søren Gyldendal-Prisen og H.C. Andersen Legatet for sine mange bøger.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 14.11.2024 19:00-21:00 Kulturhuset Indre By Jens Andersen

Jens Andersen