Skip to content
Ballet for børn og unge hos FOF København

Ballet sommercamp – børn 4-7 år – 3 dage i sommerferie

Er du vild med ballet – og kan du danse løs i flere timer?

Kom og få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre balletglade dansebørn i sommerferien. Vi skal danse ballet med lærerige øvelser gennem sjov, leg og piruetter.

Ved siden af ballettræningen vil vi også arbejde med eventyrets mennesker, og hvordan de ser ud i fortællingerne som figurer. Vi vil bruge al mulig musik fra »Frost« til »Nøddeknækkeren«.

Kurser i ballet for børn er en kreativ, effektiv og sjov form for motion for børnene. Ballet for børn er en kombination af sjov, leg og motorik, samtidig med at børnene lærer grundtrinene i ballet.

Sommercampen er for både drenge og piger, og alle kan være med – både nye og nuværende elever. Det vigtigste er, at du har lyst til at danse masser af ballet og møde nye venner.

Lær at danse ballet – kurser for børn hos FOF København Lær at danse ballet hos FOF København

Medbring

Drikkevarer og en god madpakke.

Værd at vide

Campen er for børn uden forældre. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Den første dag er forældre dog velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om dagenes forløb.

På vores kurser i ballet for børn skal dit barn have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan være almindelige gamacher eller træningstøj. Det er vigtigt at have nogle ordentlige balletsko på, så fødderne kan strækkes. Skoene skal helst være med ruskindssål, og det kan anbefales at købe rigtige balletsko.

Balletkurser – kurser for børn og unge Ballethold – kurser for børn og unge hos FOF København Ballet – lær at bruge dit kamera

Information

  • Dato 05.08.2024-07.08.2024
  • Adresse FRB, Falkoner Fitness
    Sylows Allé 1
    2000 Frederiksberg
  • Lokale Lok.2
  • Bemærkninger Campen er for børn uden forældre. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Den første dag er forældre dog velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min., hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om dagenes forløb. På vores kurser i ballet for børn skal dit barn have tøj på, man kan bevæge sig i. Det kan være almindelige gamacher eller træningstøj. Det er vigtigt at have nogle ordentlige balletsko på, så fødderne kan strækkes. Skoene skal helst være med ruskindssål, og det kan anbefales at købe rigtige balletsko.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.08.2024 10:00-13:00 FRB, Falkoner Fitness Tina Mariager
2 Tirsdag 06.08.2024 10:00-13:00 FRB, Falkoner Fitness Tina Mariager
3 Onsdag 07.08.2024 10:00-13:00 FRB, Falkoner Fitness Tina Mariager
Tina Mariager underviser hos FOF København
Underviser

Tina Mariager

Uddannelse: Tina Mariager er lektor i russisk og sovjetisk ballethistorie, træner skøjteløbere, konkurrence-dansere, underviser i mange sammenhænge og kundskabsniveauer. Tidlig. American Ballet Theatre (balletdanser), Svenska Ballettskolan Malmø (rektor), Den Danske Scenekunstskole (koreograf og kropslærer), og jo, det er mig, der spiller Amaryllis i Morten Korch trilogien "Næsbygård". BA Teatervidenskab KUA, MFA Stockholms Universitet.

Andre faglige kvalifikationer: Arbejdet som producent/koreograf Malmø Symfoni Orkester 2005-2009. Rektor på Kunglige Svenska Balletskolan/Svenska balletskolan Malmø i 1997-2005. Den Kommunale Balletskole i Skt. Petersborg, Rusland 1995-96. Koreograf/kropslærer Statens Teaterskole/ Den Danske Filmskole 1989-1993.

Undervisningserfaring: Har undervist hos FOF siden 2006.

Læs mere om Tina Mariager her