Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Keramik hos FOF København

Keramik for børn og unge fra 10 år – 4 dage i sommerferien

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe krukker, brugsgenstande eller figurer i ler? Få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre kreative børn og unge i sommerferien.

På et keramikkursus hos FOF København har du rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk.

Du lærer blandt andet at formgive, dekorere og glasere keramik- og modelleringskunst, når vi sammen dykker ned i forskellige udtryk og metoder. Du skaber med dine hænder og din kreativitet, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med – det vigtigste er, at du har lyst til at være kreativ. 

Medbring

Du skal selv medbringe et forklæde. Husk også en madpakke og drikkevarer til frokosten.

Værd af vide

Kurset strækker sig over fire dage, hvor de tre første dage er sammenhængende, og hvor den sidste mødegang ligger forskudt, denne bruges på at dekorere og glasere. Se kalenderen for datoer. Værktøj og forklæder er til rådighed, og alle materialer er inkluderet i prisen. Tilmelding skal ske med barnets navn, og kurset er for børn uden voksne.

Information

  • Dato 08.07.2024-20.07.2024
  • Adresse KBH V, Humletorvet
    Humletorvet 27, 1.sal
    1799 København V
  • Lokale Keramik
  • Bemærkninger Husk madpakke, forklæde og drikkevarer til frokosten. Kurset strækker sig over fire dage, hvor de tre første dage er sammenhængende, og hvor den sidste mødegang ligger forskudt, denne bruges på at dekorere og glasere. Se kalenderen for datoer. Husk at påregne en dag hvor I skal hente den færdige keramik efter sidste brænding. Afhentning aftales med underviseren på kurset den sidste mødegang.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.07.2024 10:00-14:30 KBH V, Humletorvet Rikke Hostrup
2 Tirsdag 09.07.2024 10:00-14:30 KBH V, Humletorvet Rikke Hostrup
3 Onsdag 10.07.2024 10:00-14:30 KBH V, Humletorvet Rikke Hostrup
Se alle Se færre
Rikke Hostrup underviser hos FOF København
Underviser

Rikke Hostrup

Uddannelse: Kunstakademiet i Firenze (L’Accademia delle Belle Arti di Firenze) og cand.it i digital design.

Andre faglige kvalifikationer: Udstillingserfaring fra ind- og udland. Medlem af Billedkunstnernes Forbund. Indehaver af pop-up galleriet PugMaxi, som udstiller progressiv keramisk orienteret installationskunst. Har haft elever med på Børnenes Vårsalong på Københavns Rådhus – en censureret kunstudstilling for børn.

Undervisningserfaring: Jeg har undervist siden 2012, bl.a. som underviser i børnehuset på Louisiana, Københavns Kommunes Ungdomsskole og i eget regi som indehaver af Poetisk Pause.