Skip to content
Keramik hos FOF København

Keramik for børn og unge fra 10 år – 4 dage i sommerferie

Har du lyst til at bruge din kreativitet til at skabe krukker, brugsgenstande eller figurer i ler? Få en sjov og lærerig oplevelse sammen med andre kreative børn og unge i sommerferien.

På et keramikkursus hos FOF København har du rig mulighed for at designe dine egne genstande og lære de teknikker, der knytter sig til det keramiske håndværk.

Du lærer blandt andet at formgive, dekorere og glasere keramik- og modelleringskunst, når vi sammen dykker ned i forskellige udtryk og metoder. Du skaber med dine hænder og din kreativitet, og det er kun din egen fantasi, der sætter grænserne.

Holdet er både for drenge og piger, og alle kan være med – det vigtigste er, at du har lyst til at være kreativ. 

Medbring

Du skal selv medbringe et forklæde. Husk også en madpakke og drikkevarer til frokosten.

Værd af vide

Kurset strækker sig over fire dage, hvor de tre første dage er sammenhængende, og hvor den sidste mødegang ligger forskudt, denne bruges på at dekorere og glasere. Se kalenderen for datoer. Materialer er inkluderet i prisen. Tilmelding skal ske med barnets navn, og kurset er for børn uden voksne.
Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes kurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

  • Dato 01.07.2024-13.07.2024
  • Adresse KBH N, Rantzausgade
    Rantzausgade 42
    2200 København N
  • Lokale Lok 1
  • Bemærkninger Husk madpakke, forklæde og drikkevarer til frokosten. Kurset strækker sig over fire dage, hvor de tre første dage er sammenhængende, og hvor den sidste mødegang ligger forskudt, denne bruges på at dekorere og glasere. Se kalenderen for datoer. Husk at påregne en dag hvor I skal hente den færdige keramik efter sidste brænding. Afhentning aftales med underviseren på kurset den sidste mødegang.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 01.07.2024 10:00-14:30 KBH N, Rantzausgade Mette Lyng
2 Tirsdag 02.07.2024 10:00-14:30 KBH N, Rantzausgade Mette Lyng
3 Onsdag 03.07.2024 10:00-14:30 KBH N, Rantzausgade Mette Lyng
Se alle Se færre
Underviser

Mette Lyng

Uddannelse: BA Kunstakademiets Designskole, Bornholm. Keramik. MA Royal College of Art, London. Glass & Ceramics.