Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Madkurser for familier hos FOF København

Det italienske køkken – voksne og børn fra 6 år – efterårsferie

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen i efterårsferien. Over to dage skal vi prøve kræfter med den italienske madkunst, og vi kommer omkring mange børns favoritretter. Og så har vi det sjovt!

Vi skal bl.a. lave alt efter råvarer:

  • Autentiske pastaretter som bl.a. hjemmelavede kødboller og tomatsauce  
  • Dejlig kartoffel gnocchi med parmesan, brunet smør og krydderurter
  • Sprøde pizzaer, hvor I får inspiration til topping
  • Hjemmelavet italiensk is 
  • Panna cotta med bærsauce

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst i de forskellige retter. Og vi skal selvfølgelig smage på alt den lækre mad. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet italiensk mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude, evt. god køkkenkniv og 2-3 bøtter til retter som er gode at gemme.

Værd at vide

Prisen er inkluderet råvarer. 
Prisen dækker en voksen og et barn. 
Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurset for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så er du sikret en plads. 
Kurset bliver afholdt i FOF´s flotte nye køkken på Humletorvet ved Carlsberg Station.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 15.10.2024 10:00-14:10 KBH V, Humletorvet Christine Stokkebye
2 Onsdag 16.10.2024 10:00-14:10 KBH V, Humletorvet Christine Stokkebye
Christine Stokkebye underviser hos FOF København
Underviser

Christine Stokkebye

Uddannelse: 1984: Ernærings og husholdningsøkonom fra Suhrs Seminarium. 2010: Master i Sundhedspædagogik, 1 modul. DPU. Diplomuddannelse som turistfører RUC.

Andre faglige kvalifikationer: Madformidling, madundervisning og madproduktion, fuldmægtig, key account manager, konsulent og selvstændig. International erfaring fra 16 års arbejde og ophold i Bruxelles.

Undervisningserfaring: Den Skandinaviske Skole i Bruxelles, Hotel og Restaurant skolen i København, Danæg, Aarhus skolevæsen, AMU Odense, Sygeplejerskeskolen Odense, AOF Odense.

Andet: Arbejder som selvstændig inden for ”mad og historie”.