Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Madkurser for familier hos FOF København

Det italienske køkken – voksne og børn fra 8 år

Tag mor, far eller bedsteforældre med i køkkenet og få en hyggelig og lærerig oplevelse sammen. Vi skal prøve kræfter med den italienske madkunst og kommer omkring mange børns favoritretter – og så har vi det sjovt! 

Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå, hvilke ingredienser der egner sig bedst i de forskellige retter, og så skal vi selvfølgelig smage på alt den lækre mad. Efter kurset vil I kunne fortsætte derhjemme og imponere resten af familien med dejlig hjemmelavet italiensk mad.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude og evt. en god køkkenkniv.

Værd at vide

Prisen er inkluderet råvarer og dækker en voksen og et barn. Tilmeld jer i den voksnes navn og notér barnets navn og alder i bemærkningsfeltet. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 18.01.2025 11:00-15:10 Aftenskolernes Hus, Kbh NV Glika Koutina
Glykeria Koutina arbejder hos FOF København
Underviser

Glika Koutina

Uddannelse: Jeg er uddannet lærer og fødevareteknolog, og jeg har erfaring som mad-underviser på forskellige uddannelsessteder.

Andre faglige kvalifikationer: Som underviser brænder jeg for madlavning, og jeg vil gerne formidle det videre til både voksne og børn. Når man laver mad med andre og især med familie stiger nydelsen og kreativiteten, og der bliver skabt et bånd. Jeg håber, at FOF Københavns køkken kan være et sted, hvor der er plads til at lykkes med dette mål.

Undervisningserfaring: Som underviser brænder jeg for undervisning og mad, og jeg vil gerne dele min kærlighed og ekspertise med dig! Jeg har primært undervist børn og unge i madkundskab, og i øjeblikket arbejder jeg som lærer på en friskole.