Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær kunstfotografering med Lisbeth Johansen

Kunstfotografi – projektværksted – ulige uger

Under dette kursusforløb fordyber du dig i et selvvalgt projekt. Det kan være en kunstnerisk undersøgelse af et emne, en arbejdsmetode eller måske går du på opdagelse i dit eget fotoarkiv – som sikkert rummer tusindvis af ubrugte fotografier, der kun venter på at blive til en fortælling.

Projektværkstedet arbejder mod et færdigt bogprojekt eller et værk bestående af en serie fotografier. Vi afslutter med en samlet gennemgang, eller evt. en fernisering for venner og familie, hvis holdet ønsker det, og vi kan finde et egnet sted.

Kunstfotokursus Kursus i kunstfotografering hos FOF København

Et fotografisk projekt kan være baseret på både fakta og fiktion. Et projekt kan udbygges med gamle offentlige arkivbilleder, egne eller andres tekster og meget mere, som vi sammen finder en form og fortælling på.

Vi arbejder med fotografiet som en kunstnerisk udtryksform med stor fokus på dialogen og de kreative processer. Vi skal eksperimentere, reflektere og udvikle!

Værd at vide

Der er løbende individuelle samtaler samt gennemgange med hele gruppen i forhold til vejledning og kritik. Det primære fokus er på indhold frem for teknik. Der arbejdes både hjemmefra og på værkstedet.

Kurset er for både øvede og begyndere.

Lær kunstfotografering med Lisbeth Johansen

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 16:00-19:10 Vesterbro Kulturhus Lisbeth Johansen
2 Mandag 23.09.2024 16:00-19:10 Vesterbro Kulturhus Lisbeth Johansen
3 Mandag 07.10.2024 16:00-19:10 Vesterbro Kulturhus Lisbeth Johansen
Se alle Se færre
Underviser

Lisbeth Johansen

Uddannelse: Jeg er uddannet fotograf fra Fatamorgana; Danmarks fotografiske Billedkunstskole samt cand. mag. i visuel kultur uddannet fra Københavns universitet, med specialisering i fotografi og fotobøger.

Andre faglige kvalifikationer: Som freelancefotograf løser jeg opgaver for magasiner, kulturinstitutioner o.lign., her er mine forcer i særlig grad portræt og reportage. Jeg er i mit kunstneriske virke interesseret i identitet, den personlige fortælling, og det der binder os sammen, og gør os til dem vi er. Jeg har rødder i dokumentarfotografiet, men arbejder nu mest med fotografiet i mere eksperimenterende form. Jeg er i den forbindelse interesseret i fotografiets materialitet, herunder hvordan fotografiet som medie i forskellige kombinationsformer og også i kombination med tekst, kan bruges til at transformere og formidle følelser.

Andet: Udvalgte udstillinger: Portræt Nu 2011, Copenhagen Photofestival 2012, Kunstnernes efterårsudstilling 2015, HD Photosalon 2016, Landskrona Photofestival, Family Matters NW Gallery 2018, Ung Dansk Fotografi 2018, Fotografisk center. Derudover har jeg modtaget af Brygger J.C. Jacobsens portrætpris i 2011, og jeg har udgivet bogen »The picture of the yellow sun«.