Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Another View – bæredygtig syning af designs med underviser Mette Groth Pedersen hos FOF København

Another View – bæredygtigt design og syning

Vi laver styles i genanvendte materialer eller redesigner second hand-tekstiler til nyt smukt tøj. Med omdrejningspunkt i at genanvende og opbruge de ressourcer, som allerede er taget i brug, lader vi kreativiteten og fantasien få frit spil og reducerer herved vores fodaftryk på kloden – på den sjove måde!

Bæredygtigt design kan være forandring af et genbrugsfund, som re-designes til en nutidig facon, detalje eller farve. Vi kan også købe stof, der ikke er blevet opbrugt i tekstilindustrien og lave nye styles af det.

Værd at vide

Kurset er for både begyndere og let øvede, og det ledes af indehaveren af den bæredygtige butik »Another View« i Store Kongensgade i København.

Der er symaskiner på stedet, men tag gerne din egen med, hvis du er mere fortrolig med den. Du afholder selv udgifter til div. materialer. Se materialeliste nedenfor.

Information

  • Dato 27.10.2024-03.11.2024
  • Adresse Kulturskolerne
    Duntzfelts Allé 8
    2900 Hellerup
  • Lokale Håndarbejde, 1.sal
  • Bemærkninger Du afholder selv udgifter til div. materialer. Medbring alt hvad du skal bruge af tråd, stof og second hand styles, en god skarp sy-saks, målebånd, knappenåle, evt. knapper, stofkridt. Påregn desuden ekstra udgifter (afregnes med underviser) til fælles materialer såsom spoler, symaskinenåle (også til specifikke formål), hvis du ikke medbringer egen symaskine.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 27.10.2024 10:00-15:20 Kulturskolerne Mette Groth Pedersen
2 Søndag 03.11.2024 10:00-15:20 Kulturskolerne Mette Groth Pedersen
Underviser

Mette Groth Pedersen

Uddannelse: Jeg er uddannet beklædningsdesigner fra TEKO i Herning i 1993.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har siden 1995 drevet mine egne designvirksomheder. Først By Groth, som var tøj til kvinder. Det etablerede jeg i 1995 og drev det indtil 2012. Derefter startede jeg det bæredygtige brand Another View, hvor vi designer bæredygtigt tøj til kvinder. Vi har en butik i Store Kongensgade 85, hvorfra vi sælger vores eget brand samt en masse andre skønne bæredygtige brands. Jeg har indgående kendskab til hele processen indenfor design, konstruktion og produktion af beklædning