Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Syning hos FOF København

Syning – begyndere og letøvede

Kunne du tænke dig at lære at sy? Eller kan du det basale og vil videre med dine projekter? Vi tager det fra bunden og går roligt frem.

Hvordan foregår undervisningen?

Du beslutter dig for et projekt til de følgende gange, som udarbejdes under kyndig vejledning. Du får også en introduktion til mønstre, stoffer og arbejdsredskaber.

Medbring

Medbring alt hvad du skal bruge af tråd og stof, en god skarp sy-saks, målebånd, knappenåle, evt. knapper, stofkridt. Der er symaskiner på stedet, men tag meget gerne din egen med, så du kan blive fortrolig med den.

Værd at vide

Du afholder selv udgifter til div. materialer. Påregn desuden ekstra udgifter (afregnes med underviser) til fælles materialer såsom spoler, symaskinenåle (også til specifikke formål), hvis du ikke medbringer egen symaskine.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 03.10.2024 10:00-13:30 Kulturskolerne Mette Groth Pedersen
2 Torsdag 10.10.2024 10:00-13:30 Kulturskolerne Mette Groth Pedersen
3 Torsdag 24.10.2024 10:00-13:30 Kulturskolerne Mette Groth Pedersen
Se alle Se færre
Underviser

Mette Groth Pedersen

Uddannelse: Jeg er uddannet beklædningsdesigner fra TEKO i Herning i 1993.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har siden 1995 drevet mine egne designvirksomheder. Først By Groth, som var tøj til kvinder. Det etablerede jeg i 1995 og drev det indtil 2012. Derefter startede jeg det bæredygtige brand Another View, hvor vi designer bæredygtigt tøj til kvinder. Vi har en butik i Store Kongensgade 85, hvorfra vi sælger vores eget brand samt en masse andre skønne bæredygtige brands. Jeg har indgående kendskab til hele processen indenfor design, konstruktion og produktion af beklædning