Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Madkurser hos FOF København

Gua bao

Gua bao er en asiatisk dampet bolle med lækkert fyld – det asiatiske køkkens svar på en burger.

På kurset laver vi retten helt fra bunden med forskelligt fyld af krydret kød og grønsager. Der vil blive lagt vægt på udskæring af råvarer, smag og præsentation, og vi skal b.la. lave dejen til bollerne, som vi damper i vores bambusdampere. Dampningen giver en lækker, luftig og svampet konsistens til brødet.

Vi starter med lidt brød, the og kaffe, mens dagens program gennemgås.

Velsmag i top og en uimodståelig skøn hapser.

Medbring

Drikkevarer, viskestykker, karklude og et par mindre bøtter til evt. rester.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 27.10.2024 11:00-15:30 KBH V, Humletorvet Susanne Hasman
Susanne Hasman  underviser hos FOF København
Underviser

Susanne Hasman

Susanne Hasman underviser i asiatisk madlavning hos FOF København. Hun har en bachelor i ernæring og sundhed fra Suhrs i 2016 og en fotografuddannelse fra 1991. Hendes interesse for asiatisk mad startede med en rygsækrejse til Thailand og Malaysia for godt 20 år siden. Især det thailandske køkken begejstrede hende, og hun begyndte at undervise i thai-mad på aftenskoler. Susanne har desuden boet i bl.a. Cambodia og Myanmar med sin familie, hvor hun har haft mulighed for at udforske det asiatiske køkken yderligere.

Uddannelse: Professionsbachelor i ernæring- og sundhed fra Professionshøjskolen (tidligere Suhrs) i 2016. Desuden uddannet fotograf fra Gwent College, Wales, UK, i 1991.

Andre faglige kvalifikationer: Suhrs Højskole, København.

Undervisningserfaring: Har undervist i asiatisk madlavning siden 1997. I efteråret 2016 underviste hun på Professionshøjskolen Metropol i et projekt med »Mad til Mange«.