Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Det søde køkken hos FOF København

Lækkerier uden sukker

Er du vild med søde sager og snacks og samtidig være sund?

Lad dig inspirere til at skabe lækre og sunde oplevelser, som du kan nyde med god samvittighed. Vi skal kreere velsmagende mellemmåltider, desserter og kager, der er fyldt med antioxidanter - og det bedste er, at de er uden sukker, mælk og gluten.

Vi anvender simple og lette opskrifter med ingredienser, der er nemme at få i almindelige dagligvarebutikker. Vi fokuserer på de vigtigste råvarer og prøver at forstå hvilke ingredienser, der egner sig bedst og hvilke smage, der komplimenterer hinanden.

Kom og lad dig inspirere til at skabe søde og sunde lækkerier, der tilfredsstiller dine smagsløg. Vi afslutter selvfølgelig kursusdagen med at smage på alle herlighederne, som vi i fællesskab har fremstillet.

Medbring

Viskestykker, karklud, forklæde, en god køkkenkniv, mindre skåle og evt. stavblender/minihakker/foodprocessor.

Værd at vide

Råvarer er inkluderet i prisen. Der bruges ikke råvarer med mælkeprodukter og gluten. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så er du sikret en plads.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 19.01.2025 11:00-16:15 KBH V, Humletorvet Kirsten Mechlenborg
Kirsten Mechlenborg underviser hos FOF København
Underviser

Kirsten Mechlenborg

Uddannelse: Jeg er uddannet professionsbachelor i ernæring og sundhed og har en videreuddannelse i funktionelmedicin, der omhandler næringsstoffer og sygdomme. Derudover er jeg certificeret NLP master coach og stresscoach.

Undervisningserfaring: Jeg giver individuel kostvejledning, underviser i sund kost i relation til sygdomme og holder foredrag indenfor sundhed, ernæring, livsstil og motion. Jeg giver også stresscoaching og hjælper folk til at få en bedre balance. Jeg startede med at undervise hos FOF i 1992.

Andet: Gennem viden inden for mad, ernæring og stress/balance motiverer jeg andre mennesker til en øget livskvalitet. Det handler ikke alene om at spise sundt, men også om nydelse og glæde. Jeg arbejder med en stor respekt for det enkelte menneske.