Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.
Læs mere her.Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.
Læs mere her.Kom og vær med, når vi lader os inspirere af det farvestrålende klima- og dyrevenlige plantebaserede mexicanske køkken.
Det mexicanske køkken er kendt for sin brug af friske råvarer såsom majs, bønner, avocado, tomat, chili og koriander. Disse ingredienser danner grundlaget for mange klassiske mexicanske retter som f.eks. tacos, enchiladas, burritos og guacamole.
Vi dykker på kreativ vis ned i sunde grønne retter, som ikke kun er velsmagende, men også æstetisk indbydende og fyldt med farver.
Siden 2016 har underviseren været på rejser til Mexico, og undervejs i kurset vil hun dele ud af mange års erfaring med plantebaseret kost og spændende oplevelser med det mexicanske køkken fra mange rejser.
Du får introduktion til, hvordan man lever sundt og får dækket alle behov med en plantebaseret kost, så du ved, hvordan du kan springe ud i en mere klimavenlig kost derhjemme.
Kurset afslutter vi med en hyggelig middag sammen, hvor vi smager alle de herlige mexicanske retter, vi har tilberedt.
Drikkevarer, forklæde, karklud og viskestykker.
Kurset er for alle uanset erfaring, og unge fra 14 år er også meget velkomne.
Råvarer er inkluderet i prisen. Af hensyn til planlægning og indkøb lukkes madkurser for tilmelding ca. 7 dage før kursusstart. Tilmeld dig derfor gerne i god tid, så du er sikret en plads.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Lørdag 11.05.2024 | 11:00-15:30 | KBH V, Humletorvet | Kira Eggers |
Andre faglige kvalifikationer: Jeg har spist plantebaseret siden 2002 og har derfor masser af erfaring og i øvrigt passion for det grønne, farverige køkken. Da jeg også er uddannet indenfor næring, vægter jeg sunde, proteinrige og nærende råvarer højt. Jeg har rejst i Mexico siden 2016 og har især dykket ned i det mexicanske veganske køkken. Siden 2012 har jeg lavet kostplaner for klienter med ønske om livsstilsforandring, og mad er derfor et vigtigt omdrejningspunkt i mit liv. Jeg udgav bogen »Vegansk Vægttab« i 2017, og jeg har taget en del kurser i madlavning i USA, hvor omdrejningspunktet er plantebaseret kost.
Andet: Mit ønske med kurset er at give folk en vanvittig god smagsoplevelse, nemme retter, der kan gentages, og ikke mindst et nærværende, sjovt og socialt intermezzo. Eventuelt sammen med den nærmeste familie eller en god ven. Se evt. mere om mig her lachicamala.dk
Uddannelse: Jeg er uddannet vægttabskonsulent, transformationscoach og fitnesstræner.