Skip to content
Yoga og mindfulness hos FOF København

Skånsom blid yoga – sommerhold

Blid yoga er skånsom yoga, der henvender sig til personer med fysiske eller psykiske skavanker, som ikke kan deltage på et almindeligt hold. Der kan f.eks. være  ryg/nakkeproblemer, gigt, diabetes eller KOL. Blid yoga er en god blanding af yogastillinger, hvor du bliver støttet og udfordret samt åndedrætstræning

På dette sommerhold vil du opleve øvelser til leddene, stillinger der styrker musklerne og træner balancen, stræk der øger smidigheden og åndedrættet. Til slut er der en god afspænding, hvor effekten af yogaen integreres i krop og sind. Du vil mærke, at du bliver stærkere og smidigere og får øget velvære i krop og sind.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.08.2024 15:00-16:30 Yoga ved Søerne Henriette Thiel-Nielsen
2 Tirsdag 13.08.2024 15:00-16:30 Yoga ved Søerne Henriette Thiel-Nielsen
3 Tirsdag 20.08.2024 15:00-16:30 Yoga ved Søerne Henriette Thiel-Nielsen
Se alle Se færre
Henriette Thiel-Nielsen underviser hos FOF København
Underviser

Henriette Thiel-Nielsen

Uddannelse: Jeg er uddannet på yogaskolen i København, som nu hedder BKS Iyengaryoga Center CPH. Det er også her jeg som oftest går på kurser med lærere fra hele verden og selv modtager undervisning.

Undervisningserfaring: Yogaen i alle dens afskygninger fylder meget i mit liv. Jeg har selv undervist siden 1995 – nogle perioder lidt, og andre perioder som nu, en hel del. Jeg har arbejdet meget med børn i bl.a. SFO, og det er naturligt for mig at undervise denne aldersgruppe, men jeg underviser dog mest voksne. Både dem med "småskavanker" og specielle behov, og dem uden.