Skip to content
billede af personer der træner på stepbænke

Fitness

Fitness for alle – giver høj puls og et smil på læben

Det behøver ikke være kedeligt at komme i form. Hos FOF København finder du et bredt udvalg af fitness-hold, hvor du kan få brændt en masse kalorier af, mens du har det super sjovt. Til fitness kan du få styrket og strammet muskulaturen i hele kroppen gennem effektive træningsøvelser og konditionstræning. Resultatet er ikke kun en veltrænet krop og flad mave – tempoet giver dig også masser af højt humør og energi til at klare hverdagen. Vi har fitness-træning for enhver smag, uanset om du er mest til de klassiske træningsformer som mave-baller-lår eller har lyst til at kaste dig over fitness, hvor vi skruer op for styrken og intensiteten.

Hvilke øvelser laver vi på fitness-holdene?

Tiden flyver afsted, når du dyrker fitness i højt tempo som f.eks. mave-baller-lår-træning. Vi indleder med en grundig opvarmning, inden vi tager fat på øvelser med inspiration fra såvel styrketræning som core-træning. Vi laver både simple trin og mere udfordrende serier, som gør dig sundere, stærkere og gladere. Vi afslutter med udstrækning, der på nogle hold henter inspiration fra yogaen.

På vores hold i mave-baller-lår-træning koncentrerer vi os naturligvis om mave, baller, lår og overkrop, men holdene indbefatter også konditionstræning, stræk og afspænding. Vi arbejder ligeledes med holdning, fedtforbrænding og muskeludholdenhedstræning. Træningen kombinerer forskellige typer af øvelser som squats og mavebøjninger med øvelser med elastikker, vægte og bolde.

Hvem underviser på FOF Københavns fitness-hold?

Vores fitness-træning ledes af certificerede trænere, fitness- og aerobicinstruktører eller undervisere, som er uddannet indenfor idrættens verden.

Hvor kan jeg gå til fitness hos FOF København?

Vi tilbyder fitness-træning i København, Søborg, Virum og på Frederiksberg.

Hvordan kan jeg tilmelde mig jeres fitness-hold?

Se alle vores fitness-hold herunder og find et hold, der passer dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér