Skip to content
billede af kvinde der træner i træningsmaskine

Styrke- og konditionstræning

Bliv fit og stærk – kom i form med styrke- og konditionstræning

Ønsker du inspiration til nye træningsøvelser og kvalificeret rådgivning ved brugen af træningsmaskiner, eller mangler du blot nogen at træne med? Så har vi det rigtige kursus i konditions- eller styrketræning til dig.

Vores kurser er for alle – uanset køn og alder. Vi har et bredt udvalg af forskellige hold med styrke- og konditionstræning, som vil bringe dig i god form, give dig flad mave eller hjælpe dig til at tabe nogle af de overskydende kilo på sidebenene. Tag et kig på oversigten over kursusudbuddet herunder og vælg det kursus, der passer dig bedst.

Hvor foregår undervisningen?

Vi har kurser i styrketræning og konditionstræning bl.a. på Frederiksberg, i København, Kongens Lyngby og Søborg.  

Hvem underviser i styrketræning og konditionstræning?

Vores kurser i styrketræning og konditionstræning er ledet af bl.a. uddannede fitnessinstruktører, idrætsuddannede bevægelsespædagoger og fysioterapeuter. De er vant til at motivere, hvis du har brug for et kærligt skub og tager hensyn, når det er påkrævet.

Hvor kan jeg tilmelde mig kurserne?

Læs mere om det enkelte konditions- og styrketræningshold herunder. Her kan du også tilmelde dig. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig på tlf. 4596 0100 eller e-mail hej@fofkbh.dk.

Er der ingen kurser nedenfor, eller er de allerede startet, kan du kontakte os for evt. overskydende pladser på de igangværende hold.

Filtrér