Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Lær elektronisk musikproduktion hos FOF København

Ableton Live

Har du lyst til at lave musik på computer i Ableton Live og slippe din kreativitet løs?

Holdet henvender sig til begyndere, der vil i gang med at producere musik på computeren. Du arbejder i programmet Ableton Live, hvor du blandt andet lærer at lave dit eget beat, bruge en sampler m.m., så du på egen hånd bliver i stand til at producere din egen musik. Alle genrer er velkomne, så uanset om du laver electronica, pop eller andet, bliver du klar til at arbejde videre med ny musik derhjemme.

Medbring din egen laptop med musikprogram installeret og evt. egne høretelefoner. For spørgsmål om lån af computer skal du kontakte din underviser.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 26.08.2024 19:00-21:35 FOF Musikskolen Nørreport Keld Dam Schmidt
2 Mandag 02.09.2024 19:00-21:35 FOF Musikskolen Nørreport Keld Dam Schmidt
3 Mandag 09.09.2024 19:00-21:35 FOF Musikskolen Nørreport Keld Dam Schmidt
Se alle Se færre
Underviser

Keld Dam Schmidt

Uddannelse: Autodidakt musiker, producer og lyddesigner.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg er selvlært musiker, producer og lyddesigner. Siden midt-90’erne har jeg beskæftiget mig med at spille, producere og udgive elektronisk musik. Sideløbende har jeg undervist i lyddesign og musikproduktion – bl.a. Ableton Live, Logic, Maxforlive og Protools. Jeg har udgivet fire albums med mit band Skyphone samt komponeret musik til tv, teater og ballet. Derudover har jeg spillet en række koncerter både i udlandet og herhjemme.

Undervisningserfaring: Jeg har mere end 20 års erfaring som underviser i musikproduktion og lyddesign fra bl.a. Kuba, Rytmisk Center, Grundtvigs Højskole, Ørestad Gymnasium og Viby Friskole.

Se mere på skyphone.bandcamp.com.