Skip to content

Har du gået på et hold i foråret, som fortsætter i efteråret? Vi udsender forhåndsreservationer i perioden 29. maj-18. juni. Fra 25. juni kan du se alle efterårets hold online.

Samarbejde med sundhedscentre

I samarbejde med sundhedscentre på Frederiksberg, i Gentofte og i København tilbyder FOF København specialhold i motion som opfølgning efter genoptræning.

Vi tilbyder hold til borgere efter endt genoptræning eller endt forløb i forbindelse med bl.a. stress, hjerteproblemer, hofte/knæoperationer, kræft, diabetes, KOL og overvægt.

Holdene er for borgere, som ikke kan deltage på vores ”almindelige” hold pga. større behov for individuel vejledning og mere tid til de forskellige øvelser. Der trænes styrke, balance og kondition på holdene. På mange af holdene er der træningsmaskiner til rådighed, men ellers benyttes mindre rekvisitter som håndvægte, træningselastikker, balancepuder m.m.

De blandede specialhold er for ældre med en eller flere problematikker. Træningen hjælper de ældre til bedre at kunne klare hverdagens gøremål.

Holdene er små og underviserne er uddannede fysioterapeuter eller psykomotoriske terapeuter.


Vi samarbejder med følgende sundhedscentre:


Samværet trækker

Motion er med til at give energi og holde kroppen i gang, men faktisk er det det sociale, som får mange ældre til at holde fast i træningen på dage, hvor de ellers kunne have lyst til at blive hjemme. Læs artikel om samarbejdet med sundhedscentrene.

 

Vil du vide mere?

For nærmere information og tilmelding kontakt FOF København på hej@fofkbh.dk eller tlf. 4596 0100.

Hensyntagende motions hold og kurser hos FOF København

Partnerskab

Frederiksberg kommune

I samarbejde med Frederiksberg Sundhedscenter tilbyder FOF København specialhold for borgere, der har brug for et opfølgende tilbud efter endt genoptræning eller forløb i sundhedscenteret.

motions hold og kursus hos FOF København

Partnerskab

Gentofte Kommune

Et samarbejde med Tranehaven om opfølgningshold efter genoptræning m.m.

Hensyntagende motions hold og kurser hos FOF København

Partnerskab

Københavns Kommune

I samarbejde med tre sundhedshuse i København tilbyder FOF København specialhold for borgere, der har brug for et opfølgende tilbud efter endt genoptræning.