Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Byvandring om kærlighed i København

Frem med sjoveren – en bramfri byvandring

Kom med på denne bramfri byvandring om kærlighed, erotik, lyst og traditioner gennem tiden.

På vandring bag facaderne bliver dit smil bragt frem af de kække historier fra Københavns mere farverige side. Du hører bl.a. historierne om de rapkæftede fiskekællinger, der gik til mændene og stålet. Om Støvlet Katrine der i 1700-tallet dannede par med den sindssyge Kong Christian den 7. Om en liderlig kirkeminister. Og om mange andre pikanterier – fra de dybe københavnske kældre til de bonede parketgulve på byens fornemme slotte, palæer og herskabsboliger.

Denne tur er en god icebreaker, som f.eks. kan indlede en hyggelig dag med venner, familie eller måske en date. Turen egner sig godt til mangt og meget, men er ikke for sarte sjæle!

Værd at vide

Vi slutter på H.C. Andersens Julemarked på Nytorv med gløgg og æbleskiver. Markedet er utrolig hyggeligt, og hver bod har navn efter et af H.C. Andersens eventyr.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.11.2024 11:00-13:30 Sankt Nikolaj Kirke Dorte Persson
Underviser

Dorte Persson

Uddannelse: Kunst- og kulturformidler, byhistoriker, storyteller og koreograf.

Andre faglige kvalifikationer: Efter mange år i teaterbranchen blev jeg kunst- og kulturformidler og begyndte at afholde byvandringer. Jeg fortalte og guidede for andre, indtil jeg i 2018 skabte mit eget ”Fruentimmerture”, da jeg syntes, der manglede fokus på kvindernes fortællinger. Når jeg ikke afholder byvandringer, er jeg rundt med foredrag.

Undervisningserfaring: Jeg har lavet byvandringer siden 2010 og holdt foredrag siden 2018.