Skip to content
Hatha Yoga for kræftpatienter i FOF Nordsjælland

Yoga for kræftpatienter

Er du kræftpatient eller tidligere kræftpatient og har du lyst til at gå til yoga, er dette hold måske noget for dig. 

På holdet undervises der i Hatha Yoga. Øvelserne foregår i et langsomt tempo og er tilpasset så alle kan deltage på deres eget niveau. Hver time vil starte med en guidet åndedrætsøvelse og afsluttes med en guidet afspænding.

Yoga har en lang række studier bag sig, der understøtter de positive og sundhedsfremmende egenskaber, som yogaøvelser, afspænding og meditation har på krop og sjæl. De vil forbedre livskvaliteten under og efter en kræftbehandling, såsom kemo-/strålebehandling, og skabe en større kropsbevidsthed, nærvær og mere ro i nervesystemet.

Du kan gå til yoga i Allerød, Charlottenlund, Farum, Gentofte, Hellerup, Helsingør, Hørsholm, Snekkersten og Værløse. 

Se alle vores mange yogahold her

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.05.2023 11:30-13:00 Yogafamilien Sille Winther Hjernø
2 Onsdag 31.05.2023 11:30-13:00 Yogafamilien Sille Winther Hjernø
3 Onsdag 14.06.2023 11:30-13:00 Yogafamilien Sille Winther Hjernø
Underviser

Sille Winther Hjernø

Sille er uddannet Hatha Yoga-lærer hos Camilla Lund. Hun har selv haft kræften helt tæt inde på livet, både som kræftpatient og som pårørende.

For Sille var det svært at respektere, finde ro og at være til stede i sin egen krop efter alle operationerne, kemoterapi og stråler. Det var yogaen, der hjalp hende. Den lærte hende at ”trække vejret” igen og at være til stede, også i de meget svære perioder.

Sille kender til uroen, stressen og angsten, og hun håber at kunne videregive lidt af den ro, hun fandt i yogaen, til dig. 

For yderligere information - læs her