Skip to content

Undskyld, vi roder! Vi fusionerer med FOF Nordsjælland og får lige nu en masse nye kurser på hjemmesiden.

Læs mere her.
Tilbage til månen

Tilbage til månen – med astrofysiker Christina Toldbo

Hvis du troede, at rumkapløbet sluttede, da Neil Armstrong satte foden på Månen den 21. juli 1969, kan du godt tro om igen. Et nyt rumkapløb er i fuld gang, og nye nationer har meldt sig ind i kampen om verdensrummet.

Interessen for Månen er øget betydeligt de senere år, og nu vil man tilbage. Inden for få år regner man med, at der for første gang siden 1972 vil lande en bemandet mission på Månen. Og så har vi ikke en gang nævnt Mars…

Det bliver derfor noget af en rejse, du kommer på til dette foredrag med astrofysiker og rumforsker Christina Toldbo. Hør om missionerne til Månen, Mars og det ydre univers, og få seneste nyt, når hun fortæller om den aktuelle udforskning af rummet.

Der bliver naturligvis rig mulighed for at stille spørgsmål.

 

Christina Toldbo
Christina Toldbo.

Om Christina Toldbo

Christina Toldbo er astrofysiker og rumforsker. Hun har mange års erfaring med videnskabsformidling og besidder en fremragende evne til at formidle rumfart og videnskab med humor. Hun er flittigt brugt i de danske medier som ekspert inden for udforskning af rummet. Derudover er Christina en af få danskere, der har arbejdet for NASA ved centret »Jet Propulsion Laboratory« (JPL) i Los Angeles, USA.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.12.2024 19:00-21:00 Gentofte Hovedbibliotek Christina Toldbo
Foredragsholder

Christina Toldbo