Skip to content
Kom til foredrag med Jasper Frost hos FOF København

Bag masken – det skjulte sprog i ansigtetAnsigtet er den klareste kanal til at aflæse andre menneskers følelsesmæssige tilstand. Men hvis du ikke ved, hvad du skal se efter, går du glip af vigtige signaler. Der er syv klare ansigtsudtryk for forskellige følelser, og selvom folk forsøger at skjule dem, sniger de sig alligevel frem – så du skal være hurtig, hvis du vil nå at aflæse dem! Faktisk kan et følelsesudtryk vise sig på bare 1/25 af et sekund.

Dette foredrag er ikke kun nørdet viden om ansigtsudtryk, for du vil også få en præsentation med en underholdende tilgang med videoer og billeder. Formålet er ikke bare at lære, hvordan ansigter kommunikerer fagligt, men også hvordan vi kan bruge det i hverdagen med venner og familie.

Vi dykker ned i mikromimik, varighed og udtryk for at forstå, hvordan ansigter afslører følelser. Vi kigger også på, hvad vi skal være opmærksomme på i vores daglige liv, hvorfor det betyder noget, og hvordan vi kan bruge det til vores fordel. Sådan rustes du med værktøjer til at læse ansigter, forbedre kommunikationen og styrke forbindelserne – både på jobbet og i dit personlige liv.

KU.BE’s populære spisested SPISE.STUEN har sammensat en lækker menu til FOF Københavns gæster, som kan nyde en lækker tapasanretning inden arrangementet. Book bord og bestil maden her.

Kom til foredrag med Jasper Frost

Om Jasper Frost

Jasper Frost er en globalt anerkendt underviser og keynote speaker. Gennem sit arbejde har Jasper opbygget et tæt samarbejde med nøglepersoner, der bl.a. har lavet træningsprogrammer til USAs militærs afhøringsskoler, elitesoldater og førende efterretningstjenester. Jasper har opnået international anerkendelse som foredragsholder og speaker, repræsenteret af bl.a. BigSpeak, hvor hans ekspertise er blevet efterspurgt på prominente begivenheder som World Police Summit i Dubai 2023 og Homeland Security Conference 2023.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 15.05.2024 19:00-21:00 KU.BE Jasper Frost
Foredragsholder

Jasper Frost

Jasper Frost er ekspert i adfærd og menneskelig intelligens. Han er trænet, uddannet og arbejder sammen med dem, der til daglig underviser de højeste stats- og efterretningstjenester, militære specialstyrker samt andre sikkerhedsmyndigheder i USA.