Skip to content
Hip Hop for børn hos FOF København

Hiphop og kreativ dans 7-9 år

Vi skal danse og bevæge kroppen, høre en masse skøn musik og have det sjovt. Her er masser af energi, seje moves og danseglæde – du vil slet ikke kunne lade være med at danse.

For både piger og drenge, der elsker at danse! Kom gerne i tøj som du kan bevæge dig i.

Værd at vide

Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på”-dage.

Vi opfordrer forældre til mindre børn, om at blive i bygningen mens undervisningen foregår.

Information

  • Dato 29.01.2024-06.05.2024
  • Adresse KBH V, Vesterbrogade
    Vesterbrogade 24 B
    1620 København V
  • Lokale Sal 2
  • Bemærkninger OBS: Der er løbende optag på holdet efter sæsonstart, kontakt venligst kontoret for tilmelding. Holdet er for børn uden voksne. Da vi har erfaret, at det forstyrrer undervisningen, må forældre ikke være med inde i lokalet. Derfor er det vigtigt, at dit barn er tryg ved undervisning uden forælder. Ved sæsonstart og prøvetimer er forældre velkomne i lokalet i de første ca. 10-15 min. hvor underviseren vil byde velkommen og fortælle kort om sæsonen. Herefter tilrettelægger hver underviser individuelt, hvornår der vil være ”kigge på” dage. Vi opfordrer forældre til mindre børn til at blive i bygningen, mens undervisningen foregår. Vi følger skolernes ferier.

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.01.2024 16:35-17:20 KBH V, Vesterbrogade Miaenaya I. E. Ravn
2 Mandag 05.02.2024 16:35-17:20 KBH V, Vesterbrogade Yvonne Schinzel
3 Mandag 19.02.2024 16:35-17:20 KBH V, Vesterbrogade Yvonne Schinzel
Se alle Se færre
Yvonne Schinzel underviser hos FOF København
Underviser

Yvonne Schinzel

Faglige kvalifikationer: Min erfaring med dans er resultatet af min egen danserejse og selvudvikling. Jeg har altid været begejstred for dans og har selv danset forsekllige dans (bl.a. fri dans, afrobeat, salsa, gaga og groove). Igennem fri dans har jeg fundet mit egen udtryk, dans- og livsglæden og en større samhørighed til mig og min krop.

Undervisningserfaring: Jeg har holdt fri dans-events med folk i alle aldre. At give glæden ved dans videre er min drivkraft. Jeg bliver glad, når jeg kan se mine elever nå til et sted, hvor de er føler sig forbundet og fyldt med livsglæde.

Uddannelse: Dansen er min passion, men jeg er desuden naturvidenskabelig uddanet.