Skip to content
Drama for børn og unge hos FOF København

Dramakursus for unge 13-16 år

Går du med en skuespiller gemt i maven? Vil du gerne blive god til at tale foran andre? Eller har du bare lyst til at have det sjovt i et kreativt fællesskab? Så er drama noget for dig!

På dramaholdet skaber vi et trygt fællesskab gennem dramaøvelser og fælles refleksioner. Du kommer til at prøve kræfter med blandt andet skuespilteknikker og improvisation, og du lærer at udtrykke dig i øvelser, hvor vi leger med kropssprog, replikker og kreativitet. Du bliver øvet i at agere, spille og samarbejde på en scene. Teater og drama har fokus på det fælles, på det kreative og på at udvikle deltagernes evner.

Holdet er for alle – både nybegyndere og dem, der har spillet teater før, kan få en masse ud af at være en del af dette dramahold. Vigtigst af alt gør vi det sammen og har det sjovt!

Medbring

En drikkedunk og evt. lidt snacks. Hav gerne tøj på, som det er let at bevæge sig i.

Værd at vide

Tilmelding skal ske med barnets navn, og kurset er for børn uden voksne.

Information

Kalender

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 19.02.2024 18:35-20:15 Skolen ved Bülowsvej Barbara Rousset
2 Mandag 26.02.2024 18:35-20:15 Skolen ved Bülowsvej Barbara Rousset
3 Mandag 04.03.2024 18:35-20:15 Skolen ved Bülowsvej Barbara Rousset
Se alle Se færre
Barbara Rousset underviser hos FOF København
Underviser

Barbara Rousset

Uddannelse: Jeg er uddannet dramaturg fra Aarhus Universitet 2019. Her har jeg både taget en praktisk bachelor og kandidat med speciale i scenekunst til unge.

Andre faglige kvalifikationer: Jeg har de sidste år fokuseret på at arbejde med scenekunst til børn og unge med en stor interesse for den forskel, scenekunst kan gøre i børn og unges liv og tilgang til verden. Jeg har både undervist, udviklet undervisningsmaterialer og været med til at skabe teaterforestillinger på bl.a. teatre som Aarhus Teater, Teater Apropos og Teaterhuset Filuren, Teatret FAIR PLAY, Holbæk Teater, Cantabile 2 og på Den Danske Scenekunstskole i Odense.

I dag arbejder jeg til dagligt på Det Lille Teater, hvor jeg udvikler og afholder vores forløb til skoler, børnehaver og vuggestuer, som vi laver i forbindelse med vores forestillinger. I mit arbejde gør jeg en stod dyd ud af at skabe et legende rum, hvor vi sammen opdager dramalegens og teatrets muligheder og dykker ned i det, vi har en fælles interesse for. Jeg satser på sanselighed og rumlighed, hvorfor dramaleg og teater med mig både er kreativt og kropsligt, men også en vej ind i fællesskab og menneskelig duelighed. 

Undervisningserfaring: Med erfaring som både dramalærer, dramapædagog og gæsteunderviser på Den Danske Scenekunstskole i Odense glæder jeg mig til at skabe et legende rum for drama og teater med både børn og unge. 

Når man er sammen med mig er fokus på leg, læring og proces fremfor resultat. Dog gør jeg et stort nummer ud af at dyrke ejerskab og selvtillid, hvorfor vi afslutter med visninger for at understrege det seje stykke arbejde og den udvikling, deltagerne gennemgår undervejs i forløbet. Alt efter holdets erfaringer og ambitioner vil jeg skrue op og ned for sværhedsgrad på legene og øvelserne, vi sammen skal lave.

Se evt. mere på barbararousset.dk.

Foto: Ida Buss.